V tropickém počasí náš tým předvedl jeden z nejlepších výkonů. Závěrečný tlak však vyrovnání nepřinesl!

Podbradec/ V neděli 8.6.2014 sehráli naši fotbalisté předposlední kolo, poslední domácí s rezervou Straškova. Tým ze Straškova byl favoritem, jelikož se nacházel na pátém místě! Naši hráči však podali jeden z nejlepších výkonů v sezoně a smolně prohráli 2:3! Nejvíce nebezpeční byli naši krajní záložníci Škobis se Šrámkem, kteří měli spoustu šancí, ale jen prvně jmenovaný se dokázal jednou prosadit. Zvláště povedený byl závěr zápasu, ve kterém jsme si vytvořili velký tlak, z něhož pramenila "pouze" jedna penalta. Níže report ze zápasu v minutách.

 

10. minuta - Náš tým jde do vedení !!!! Po závaru ve vápně se balon dostal ke Škobisovi, který umístěnou střelou k tyči z těžké pozice vstřelil parádní branku ... 1:0 TJP !!!

28. minuta - Hosté vyrovnávají po pěkné akci po levé straně ... 1:1 !!!

41. minuta - Poločas už byl na dosah. Bohužel po střele zpoza vápna, balon ztečoval do protipohybu brankáře Podaného jeden z našich obránců .... 1:2 !!! ... branka mrzí o to víc, že chvíli předtím nastřelil Škobis břevno!

46. minuta - Na hřiště létají BANÁNY !!! Nejedná se však o nechutné rasistické gesto, ale na hřiště nastupuje za Minaříka navrátilec po zranění Kuba "GORILA" Vondráček !!!

67. minuta - Druhé střídání na naší straně. Odchází autor jediné branky Škobis, jehož nahrazuje Marcel Krnáč !

68. minuta - Žlutou kartu vidí za faul Vašek Richtr

72. minuta - Dvojité střídání trenéra Richtra. Sám Pepa Richtr nastupuje do hry společně se Stuchlým. Ze hry odchází Pavel Šulc a Vašek Richtr

83. minuta - V době, kdy náš tým začal Straškov tlačit, přišel protiútok, z kterého hosté vytěžili rohový kop... následně rohový kop rozehráli hosté na zadní tyč, kde byl důraznější straškovský forward a balon dotlačil za záda Podaného.

87. minuta - PENALTA! Aktivita našeho týmu ve vápně hostí se vyplatila. Hostující bek zahrál ve vápně rukou a sudí nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil kapitán Láďa Šesták !!!!

90. minuta - Konec utkání !

 

TJ PODBRADEC - ¨SOKOL STRAŠKOV-VODOCHODY "B" 2:3 (1:2)

Branky: Škobis Michal, Šesták Ladislav (pen.)

Sestava: Podaný Václav - Průcha Jiří, Šanda David, Richtr Václav, Tajč Filip - Šrámek Ondřej, Šesták Ladislav (C), Holub Václav, Škobis Michal - Šulc Pavel, Minařík Petr

Náhradníci: Richtr Josef, Krnáč Marcel, Vondráček Jakub, Stuchlý Lukáš

Kapitán Šesták penaltu opět proměnil... stejně jako v utkání s Černochovem na archivním snímku...