TJP v krizi! Plno neproměněných šancí znamenalo další prohru!

Podbradec/ Za slunečného počasí nastoupili naši fotbalisté k dalšímu utkání, předposlednímu na domácí půdě. Příjíždělo mužstvo ze Ctiněvsi, které se v tabulce nacházelo před naším mužstvem. V utkání, kde jsme ale měli naplno bodovat... bodový zisk opět nepřišel. Mužstvo je tak ve velké krizi. Na kontě máme stále pouze 7 bodů, z nichž 6 jsme získali proti nejhoršímu týmu v republice.

Přitom utkání začalo výborně. Již v páté minutě si po výkopu hostí zpracoval balon Holub, nahrál Minaříkovi, který výborně prošel mezi dvěma hráčí a tvrdou ranou otevřel skore! V 17. minutě bylo ale vyrovnáno.. po odrazech balonu ve vápně se k zakončení dostal hostující forward 1:1. Ve 25. minutě soupeř otočil skore, velmi dobře chytající Vašek Podaný byl bez šance 1:2 ! Ve 26. minutě za protesty obdržel žlutou kartu Láďa Šesták. Ve 37. minutě se ovšem na světelné tabuli rozsvítilo MINAŘÍK - CTINĚVES 2:2 !!! "Miny" předvedl ukázkovou orientaci ve vápně, když po střele zpoza vápna jediný dobíhal ke golmanovi, ten střelu neudržel a náš středopolař uklidil do prázdné branky! O minutu později ale přišel smolný okamžik zápasu. Centrovaný balon do vápna prodloužil Ondra Šrámek za záda našeho golmana. POločas 2:3 pro hosty! Ve druhém poločase začal festival šancí na naší straně, zejména z kopaček Michala Škobise, který patřil na hřišti k nejlepším. Bohužel ani jednu šanci neproměnil, vždy mířil jen těsně vedle tyče. V 67. minutě hřiště opustil za potlesku tribun Pavel Šulc, jehož nahradil hrající trenér Pepa Richtr. V 72. minutě ale bylo hotovo. Hosté poslali do hry čerstvého útočníka, který chytře přeloboval našeho golmana a dal tak pojišťovací branku.

 

 

TJ Podbradec - Sokol Ctiněves 2:4 (2:3)

Branky: 2X Minařík Petr

Sestava: Podaný Václav - Richtr Václav, Holub Václav, Šesták Ladislav, Průcha Jiří - Šrámek Ondřej, Tajč Filip, Minařík Petr, Škobis Michal - Šulc Pavel ( Richtr Josef), Vágner David

 

Fanoušci TJP dále čekají na bodový zisk...

Ohlasy fanoušků - Václav Holub starší

Na začátku zápasu mne překvapila naše sestava.. zase vše jinak, co zápas, to změna. Úvod se nám povedl, snad letos poprvé. Snaha se nedala nikomu upřít a my diváci jsme se po dlouhé době bavili. Když jsme v poločase prohrávali 2:3 (škoda vlastního nešťastného gólu), všichni jsme se těšili, že se to v druhé půlce zlepší, ale to co hráči předvedli bylo hrozné. Pokud chce tým takhle hrát, tak myslím, že je zbytečné vystřídat kluka, který chce hrát, chodí na tréninky a nevynechá jediný zápas. Tak bych byl rád, kdyby se všichni nad tím zamysleli a napsali svoje poznatky ( hráči i fanoušci ).

 

Václav Holub starší

Ohlas

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek