Škobisův gól přišel pozdě. Podbradec podlehl na půdě Podřipanu těsně 1:2 !

Kostomlaty/ Za deštivého počasí nastoupili naši fotbalisté k dalšímu soutěžnímu utkání. Tentokrát nás čekal výjezd do Kostomlat. Trenér Richtr pro zápas postrádal zkušené hráče Davida Šandu a Petra Izeru, dále chyběli Vondráček, Vágner, Ryska a Stuchlý. Výkon byl stanoven na 14:00 hod., zápas řídil sudí Starý.

V prvním poločase naši fotbalisté předvedli výborných úvodních 15 minut, když domácí celek přehrávali. Bohužel nepřišla žádná vyložená šance. A tak soupeř z brejku trestal. V 17. minutě se na levé straně prodral domácí forward naší obranou, poslal balon před branku, kde nešťastně vsítil náš obránce Jirka Průcha vlastní gól. Domácí tato trefa nakopla a převzali iniciativu v zápase. V 25. minutě skorovali podruhé a pro náš tým byl tento stav až krutý! Do druhého poločasu nastoupili naši fotbalisté s cílem minimálně vyrovnat, bohužel nějakou "loženku" jsme si opět vytvořit nedokázali. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. V 65. minutě dostal žlutou kartu kapitán Láďa Šesták za protesty u hlavního arbitra. V 77. minutě musel pro zranění odstoupit Minařík, jehož nahradil hrající trenér Pepa Richtr. V 86. minutě přišla branka na 1:2 !!!  Tajč zahrál autové vhazování na Holuba, ten prodloužil na Šrámka, který výbornou přihrávkou našel ve vápně volného Škobise... Škobis chladnokrevně prostřelil domácího golmana střelou k tyči ! V závěru už náš celek nedokázal vyrovnat, ale rozhodně předvedl sympatický, bojovný výkon. 

 

Podřipan Kostomlaty - TJ Podbradec 2:1 (2:0)

Branka: 86´Škobis Michal

Sestava: Podaný Václav - Tajč Filip, Šesták Ladislav (C), Richtr Václav, Průcha Jiří - Krnáč Marcel, Holub Václav, Minařík Petr (77´Richtr Josef), Škobis Michal - Šulc Pavel, Šrámek Ondřej